Όρια και ρεκόρ!

                                                                                                                 Σπουδαίες συγκινήσεις μας ''επιφύλασαν'' τα ''25α Αλεξάνδρεια'' που πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο 2 με 4 Δεκεμβρίου.

Οι αγώνες έιχαν αρκετά μεγάλο συναγώνισμο καθώς συμμετείχαν 960 κολυμβητές-τριες από όλη την Ελλάδα αλλά και από 7 διαφορετικές χώρες με την Τουρκία να έχει 80 συμμετοχές στους αγώνες.

Ο Ηρακλής μας εκπροσωπήθηκε από 55 αθλητές όπου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να ικανοποιήσουν με την απόδοση τους.

Διαβάστε περισσότερα: Όρια και ρεκόρ!

Ρεκόρ με Πανελλήνια ρεκόρ!

                                                                                                            Πολύ καλή εμφάανιση για την εποχή πραγματοποίησαν οι κολυμβητές μας στην 2η Προκριματική Ημερίδα Grand Prix που διεξήχθη στο Εθνικό κολυμβητήριο και στην 25άρα πισίνα.

Αρκετοί κολυμβητές μας κατάφεραν να πετύχουν ατομικά ρεκόρ και να ''πιάσουν'' κάποιο όριο για τους Χειμερινούς Αγώνες εν μέσω κούρασης λόγω των επίπονων προπονήσεων.

Διαβάστε περισσότερα: Ρεκόρ με Πανελλήνια ρεκόρ!

Καλή παρουσία στις Σέρρες.

                                                                                                  Με καλούς χρόνους και αρκετά ατομικά ρεκόρ για την ομάδα μας πραγματοποιήθηκε η 1η Προκριματική Ημερίδα Grand Prix στην 25αρα πισίνα της πόλης των Σερρών.

Η ομάδα μας συμμετείχε με 28 κολυμβητές και κολυμβήτριες όπου δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε αρκετά αγωνίσματα πετυχαίνοντας καλούς χρόνους και βγάζοντας σημαντικά συμπεράσματα για την συνέχεια.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για το Αγωνιστικό τμήμα στις 24-26 του Νοεμβρίου στην πόλη μας και την 25αρα του Εθνικού για την 2η Προκριματική Ημερίδα Grand Prix.

Παράδοση στις Σέρρες.

                                                                                                          Στην πρώτη αγωνιστική συμμετοχή της Προ-Αγωνιστικής κατηγορίας εκτός πόλης συμμετείχαν το Σάββατο στην πόλη των Σερρών στα «OIKONOMEIA 2017» 54 "Super Ηρακλάκια" με απόλυτη επιτυχία.

Για ακόμη μια χρονιά ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και έκαναν χαρούμενους τους γονείς τους αφήνοντας ικανοποιημένους και αισιόδοξους τους προπονητές τους για την συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα: Παράδοση στις Σέρρες.

Οι ''Νέοι'' του Ηρακλή!

                                                                                                                                Αρκετοί νέοι κολυμβητές και κολυμβήτριες του Αγωνιστικού τμήματος θα φορανε από φέτος το σκουφάκι του ημίθεου καθώς ανήκουν εδώ και μερικές μέρες στην οικογένεια στου Ηρακλή με κάποιους από αυτούς να έχουν μεγάλες επιτυχίες στην μέχρι τώρα πορεία τους.

Διαβάστε περισσότερα: Οι ''Νέοι'' του Ηρακλή!