Τρία μετάλλια στα "Αλεξάνδρεια"

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά "Αλεξάνδρεια" στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, με την Φιλιώ Ραυτοπούλου να κατακτά χρυσό μετάλλιο στα 200μ ελεύθερο και ασημένιο στα 200μ ύπτιο. Ο Γιώργος Ασπουγαλης πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ πρόσθιο.
Συμμετοχή σε τελικό είχε ο Λημνιος Πλούταρχος, ενώ σε μικρό τελικό οι Μασουτη Μαριάννα, Ρίσκος Βασίλης, Κυπριανιδης Θοδωρής και Σαββαπετρακης Ανδρέας.

Βραβεύτηκαν Ασπουγαλής-Χαλκιάς

Ο Γεώργιος Αρκάδιος Ασπουγαλής, μαζί με τον προπονητή του Ηρακλή, Μίλτο Χαλκιά, τιμήθηκαν σήμερα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο από την Π.Ε.Κ.Κ.Δ.Μ, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 50μ. πρόσθιο στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Κολύμβησης εφήβων αλλά και την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Εμπειρίες και ρεκόρ στο Βόλο

Πολύτιμες εμπειρίες απέκτησαν οι τέσσερις αθλητές του Ηρακλή στο Grand Prix Χριστουγέννων που ολοκληρώθηκε στο Βόλο. Ξεχώρισαν τα ατομικά ρεκόρ που σημειώθηκαν στη σκυταλοδρομία 4Χ50 μικτή, στην οποία συμμετείχαν οι Ανδρέας Σαββαπετρακης, Θεόδωρος Κυπριανιδης, Αναστασία Σμιλιανη και Κωνσταντίνα Μάλαμα.
Από κει και πέρα, ο Κυπριανιδης τερμάτισε τέταρτος στα 200μ πρόσθιο, ο Σαββαπετρακης έβδομος στα 100μ ύπτιο, η Σμιλιανη έκτη στο πρόσθιο και 8η στα 100μ πρόσθιο. Την κυανόλευκη αποστολή ακολούθησε ο προπονητής Τάσος Σαχπαζιδης.

Χριστουγεννιάτικα μετάλλια, χαμόγελα και υποσχέσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κολυμβητήριο η "Χριστουγεννιάτικη Φιλική Ημερίδα", όπου συμμετείχαν 45 παιδιά-αθλητές του Ηρακλή των ακαδημιών.
Οι κυανόλευκες φατσούλες απόλαυσαν τους αγώνες, κατέκτησαν μετάλλια, έπαιξαν, διασκέδασαν, χαμογέλασαν στον φωτογραφικό φακό και σκόρπισαν υποσχέσεις για το μέλλον. Στην ημερίδα πήραν μέρος και οι Άρης, Νεάπολη και Αξών, ενώ τον Ηρακλή εκπροσώπησαν οι προπονητές Κατερίνα Ζάντου, Γιώργος Μανιόπουλος και Πλούταρχος Λημνιός αλλά και οι προπονητές της μικρής πισίνας.

Έλαμψαν τα «Ιβανώφεια»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι κολυμβητικοί αγώνες "Ιβανώφεια" που διεξήχθησαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στη μνήμη του Γεωργίου Ιβάνωφ.
Ήταν η πρώτη ευκαιρία για τους αθλητές και αθλήτριες που έδωσαν το παρών να δοκιμαστούν σε 50άρα πισίνα ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους. Οι αγώνες αναβίωσαν από το Γ.Σ. μετά από αρκετά χρόνια και στόχος πλέον είναι η διοργάνωση να πραγματοποιείται κάθε χρόνο και να γίνει ένα διεθνές μίτινγκ.
Ευχαριστούμε όλα τα σωματεία που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους, όλους όσους βοήθησαν να στηθεί η διοργάνωση καθώς και όλους τους χορηγούς των αγώνων. Συνολικά ο Ηρακλής κατέκτησε 19 μετάλλια στα Ιβανωφεια. 8 χρυσά, 9 ασημένια και δύο χάλκινα από τους αθλητές και τις αθλήτριες μας. Αναλυτικά: Λημνιός Πλούταρχος, 2ος, 50μ. πεταλουδα , 2ος 50μ. ελεύθερο, Δερμεντζογλου Γεωργία, 1η 100μ. πεταλούδα, 2η 50μ. και 200μ. πεταλούδα, Κυπριανίδης Θεόδωρος, 2ος 100μ. πρόσθιο , 3ος 200μ. πρόσθιο, Σμιλιάνη Αναστασία, 2η σε 50μ., 100μ. και 200μ. πρόσθιο, Μπαρμπαρουσης Γιώργος 1ος σε 200μ., 400μ. μικτή και 200μ. ύπτιο, Ραυτόπουλου Φιλιω 1η σε 100μ., 200μ. ύπτιο , 200μ. ελεύθερο και 200μ. μικτή, Μαλαμα Κωνσταντίνα 2η 1500μ. ελεύθερο, Ρίσκος Βασιλης 3ος 200μ. μικτή.