Στο δρόμο για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

                                                                                                                          Στην τελική ευθεία για τους Πανελλήνιους αγώνες έχει μπει η αγωνιστική μας ομάδα καθώς ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις πριν τα Εθνικά Πρωταθλήματα και είναι στην ευχάριστη θέση να συμπληρώσει ένα ακόμη όνομα στη λίστα της με μια επίτευξη ορίου, στο 90΄θα λέγαμε, από τον Χρήστο Κολώνια στα 100μ πρόσθιο στη Καβάλα.

Διαβάστε περισσότερα: Στο δρόμο για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Στο Καζάν ο Ασπουγαλής.

                                                                                                                            Στο Καζάν της Ρωσίας βρίσκεται ο κολυμβητής μας Γιώργος Ασπουγαλής για να συμμετέχει με την Εθνική ομάδα στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων-Νεανίδων όπου ξεκίνησαν σήμερα.

Ο Γιώργος θα κολυμπήσει στα 50 και 100 πρόσθιο και σε δύο σκυταλοδρομίες με τα αγωνίσματα του να ξεκινούν την Παρασκευή.

Μαζί του βρίσκεται και ο προπονητής της ομάδας μας Μίλτος Χαλκιάς ως ένας εκ των συνοδών-προπονητών της Ελληνικής ομάδας.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 09.00 το πρωί οι προκριματικοί και 18.00 οι ημιτελικοί και τελικοί και μπορείτε να τους δείτε εδώ.

Καλή επιτυχία Γιώργο...Όλος ο Ηρακλής είναι μαζί σου...

Χρυσός Βαλκανιονίκης!

                                                                                                                                Με τέσσερα μετάλλια απολογισμό ολοκλήρωσε την συμμετοχή στους Βαλκανικούς αγώνες Νέων-Νεανίδων το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Καβάλα ο κολυμβητής μας Γιώργος Ασπουγαλής.

Ο Γιώργος κατέκτησε μετάλλιο σε όλα τα αγωνίσματα όπου αγωνίστηκε κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στα 50 και 100 πρόσθιο,το ασημένιο στα 4χ100 μικτή και το χάλκινο στα 200 πρόσθιο προσθέτοντας στην συλλογή του και τον τίτλο του Βαλκανιονίκη καθώε συμμετείχε για 1η φορά σε Βαλκανικούς αγώνες.

Διαβάστε περισσότερα: Χρυσός Βαλκανιονίκης!

Τόπο στα νιάτα!

                                                                                                 Το τριήμερο 7-9 Ιουνίου 2019, το τμήμα προαγωνιστικής της ομάδας μας συμμετείχε στους θερινούς αγώνες, για παιδιά 9-12 ετών, με την συμμετοχή 72 κυανόλευκων δελφινιών, αριθμό εμφανώς μεγαλύτερο από την προηγούμενη χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα: Τόπο στα νιάτα!

''Μακεδονικοί 2019''.

                                                                                                        Όπως κάθε χρόνο, έτσι και αυτόν τον Μάιο η ομάδα μας συμμετείχε στους Μακεδονικούς αγώνες κολύμβησης όπου αγωνίστηκαν με τους καλύτερους κολυμβητές κυρίως τις περιφέρειας μας αλλά και άλλους συλλόγους.

Μετά την σκληρή προετοιμασίας στο Καρπενήσι οι αθλητές μας αγωνίστηκαν με πάθος και πέτυχαν σπουδαίες επιδόσεις για την εποχή, οι περισσότερες από αυτές οδήγησαν τα παιδιά να προκριθούν στους απογευματινούς τελικούς ενώ 7 από αυτές έδωσαν μετάλλια.

Διαβάστε περισσότερα: ''Μακεδονικοί 2019''.