Δυνατό τεστ στην Αυστρία.

                                                                                                                                        Με προορισμό το Γκρατς της Αυστρίας αναχωρεί αύριο ο κολυμβητής μας Γιώργος Ασπουγαλής όπου θα συμμετέχει στους Πολυεθνείς αγώνες Νέων-Νεανίδων (Multination) 24,25 Μαρτίου με την Ελληνική Εθνική ομάδα.

Στους αγώνες συμμετέχουν οι Εθνικές ομάδες από  11 χώρες της Ευρώπης  και ο Γιώργος θα αγωνιστεί στα αγωνίσματα των 50 και 100 πρόσθιο και στην σκυταλοδρομία 4χ100 μικτή.

Διαβάστε περισσότερα: Δυνατό τεστ στην Αυστρία.

Βραβεύσεις 2018.

                                                                                                         Ήρθε η ώρα για τις καθιερωμένες βραβέυσεις του κολυμβητικού τμήματος του ΗΡΑΚΛΗ. Το γεγονός θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό Μουσείο την Κυριακή 18/3 στις 11:00 π.μ.

Μεγάλο θα είναι το πλήθος των αθλητών της ομάδος που θα βραβευτούν για τις επιτυχίες τους την προηγούμενη χρονιά εντός αλλά και εκτός πισίνας.

Σας προσκαλούμε όλους να παρευρεθείτε σε αυτή τη γιορτή μας για να τιμήσουμε τους αθλητές μας και να θυμηθούμε στιγμές της περσινής χρονιάς.

Υ.Γ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

 

Περήφανα νιάτα!

                                                                                                        Υπερήφανους μας έκαναν τα παιδιά του Προ-αγωνιστικού τμήματος για ακόμη μία φορά, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στους Χειμερινούς Αγώνες Βορείου Ελλάδος, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

61 Ηρακλάκια ηλικίας 9-10-11 και 12 ετών, αγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις στον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς, με αποτέλεσμα να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να αφήσουν ικανοποιημένους τους προπονητές τους σε μεγάλο ποσοστό.

Διαβάστε περισσότερα: Περήφανα νιάτα!

Εμπειρίες από το Παρίσι.

                                                                                                                                                                           Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στo στο Meeting FFN Golden Tour Camille Muffat του Παρισίου ο κολυμβητής μας Ασπουγαλής Γιώργος η οποία συνδιάστηκε με σπουδαίες εμπειρίες όπου αποκόμισε.

Ο Γιώργος αγωνίστηκε σε επίπεδο Ανδρών με αντίπαλους κάποιους σπουδαίους Ευρωπαίους κολυμβητές σε ένα πολύ δυνατό αγώνα και κατέκτησε την 4η,8η και 9η θέση στα 50,200 και 100 πρόσθιο αντίστοιχα χάνοντας στις λεπτομέρειες το μετάλλιο στα 50μ.

Πολλά συγχαρητήρια στον κολυμβητή μας για την παρουσία του...

Επόμενη ''στάση'' στο Γκρατς της Αυστρίας σε 10 μέρες....

Δυνατά τεστ στην Ευρώπη.

                                                                                                                                      Την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις του σε αγώνες πολύ υψηλού συναγωνισμού έχει το μήνα Μάρτιο ο κολυμβητής μας Γιώργος Ασπουγαλής καθώς θα αγωνιστεί σε δύο διοργανώσεις στο εξωτερικό.

Ο Γιώργος ήδη βρίσκεται στην πόλη του Φωτός, το Παρίσι όπου θα συμμετέχει στο Meeting FFN Golden Tour Camille Muffat που αποτελεί ένα πολύ δυνατό meeting Ανδρών-Γυναικών και θα συναγωνιστεί κολυμβητές Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας κλάσης προσπαθώντας για το καλύτερο και κερδίζοντας τεράστιες εμπειρίες για την συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα: Δυνατά τεστ στην Ευρώπη.