Εμπειρίες από το Παρίσι.

                                                                                                                                                                           Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στo στο Meeting FFN Golden Tour Camille Muffat του Παρισίου ο κολυμβητής μας Ασπουγαλής Γιώργος η οποία συνδιάστηκε με σπουδαίες εμπειρίες όπου αποκόμισε.

Ο Γιώργος αγωνίστηκε σε επίπεδο Ανδρών με αντίπαλους κάποιους σπουδαίους Ευρωπαίους κολυμβητές σε ένα πολύ δυνατό αγώνα και κατέκτησε την 4η,8η και 9η θέση στα 50,200 και 100 πρόσθιο αντίστοιχα χάνοντας στις λεπτομέρειες το μετάλλιο στα 50μ.

Πολλά συγχαρητήρια στον κολυμβητή μας για την παρουσία του...

Επόμενη ''στάση'' στο Γκρατς της Αυστρίας σε 10 μέρες....

Περήφανα νιάτα!

                                                                                                        Υπερήφανους μας έκαναν τα παιδιά του Προ-αγωνιστικού τμήματος για ακόμη μία φορά, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στους Χειμερινούς Αγώνες Βορείου Ελλάδος, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

61 Ηρακλάκια ηλικίας 9-10-11 και 12 ετών, αγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις στον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς, με αποτέλεσμα να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να αφήσουν ικανοποιημένους τους προπονητές τους σε μεγάλο ποσοστό.

Διαβάστε περισσότερα: Περήφανα νιάτα!

Ημερίδα Ορίων Θερινού Κύκλου.

                                                                                                 Μέτα από μία ευχάριστη πρωινή προπόνηση η Αγωνιστική μας ομάδα συμμετείχε στην 1η Ημερίδα Θερινού κύκλου το Σάββατο που μας πέρασε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τους εαυτούς τους σε διαφορετικά αγωνίσματα από ότι συνηθίζουν.

Πολλά ήταν τα ατομικά ρεκόρ από τους κολυμβητές μας που συνεχίζουν την προσπάθεια τους με επόμενη αγωνιστική στάση τα ΝΙΟΒΕΙΑ και το Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα στο τέλος του Μαρτίου.

Καλή συνέχεια και μην ξεχνάτε Keep swimming.

Δυνατά τεστ στην Ευρώπη.

                                                                                                                                      Την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις του σε αγώνες πολύ υψηλού συναγωνισμού έχει το μήνα Μάρτιο ο κολυμβητής μας Γιώργος Ασπουγαλής καθώς θα αγωνιστεί σε δύο διοργανώσεις στο εξωτερικό.

Ο Γιώργος ήδη βρίσκεται στην πόλη του Φωτός, το Παρίσι όπου θα συμμετέχει στο Meeting FFN Golden Tour Camille Muffat που αποτελεί ένα πολύ δυνατό meeting Ανδρών-Γυναικών και θα συναγωνιστεί κολυμβητές Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας κλάσης προσπαθώντας για το καλύτερο και κερδίζοντας τεράστιες εμπειρίες για την συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα: Δυνατά τεστ στην Ευρώπη.

Τρία μετάλλια στο Ανδρών-Γυναικών.

                                                                                                        Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι κολυμβητές μας στους Πανελλήνιους αγώνες Ανδρών-Γυναικών το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο των Αθηνών.

Η ομάδα μας παρόλο την μικρή της συμμετοχή κατάφερε να κερδίσει 3 μετάλλια και να αφήσει υποσχέσεις για το καλοκαιρινό Πρωτάθλημα όπου αναμένεται να αγωνιστεί πλήρης.

Διαβάστε περισσότερα: Τρία μετάλλια στο Ανδρών-Γυναικών.