Ηρακλής - Παραλλαγής


Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις κολυμβητές της ομάδας υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία αυτή την περίοδο. Ο Χρήστος Μιχαντάσης πρόσθιος και διαβιβαστής υπηρετεί την θητεία του στο στρατόπεδο της Ασσήρου.  Βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ‘μετράει’ λίγες μέρες ακόμη και με την βοήθεια του διοικητή του καταφέρνει να δίνει το παρόν στις προπονήσεις.

Ο Χαράλαμπος Γεωργίου στρατιώτης πεζικού εγκατέλειψε τις σκοπιές του Έβρου πριν από λίγες ημέρες και μετατέθηκε στο Πολύκαστρο για να τελειώσει την θητεία του σε 2 μήνες.

Τρίτος και νεαρότερος, ‘στραβάδι’ δηλαδή, ο Τάσος Σαχπαζίδης νεοσύλλεκτος στο κέντρο εκπαίδευσης της Αυλώνας .

Κοιμηθείτε ήσυχα λοιπόν η άμυνα της πατρίδας είναι σε καλά χέρια.

Ψηλά στις λίστες

 

  

Καθώς το πανελλήνιο πρωτάθλημα πλησιάζει το θερμόμετρο στις πισίνες ''ανεβαίνει'' και ο συναγωνισμός γίνεται εντονότερος . Οι κολυμβητές μας μπαίνοντας στην τελική ευθεία προετοιμάζονται κάτω από τις οδηγίες των προπονητών τους για τους τελευταίους και πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς.

Έτσι λοιπόν έχουμε τους παρακάτω κολυμβητές μας να ξεχωρίζουν στις λίστες

 Ο Άγγελος Πολυχρονιάδης με χρόνο 2.29.72 είναι 2ος 200 Πεταλούδα Παμπαίδων Β

Ο Στέφανος Αντωνιάδης με χρόνο 2,42,86 είναι 2ος 200 Πρόσθιο Παμπαίδων Β και 3ος στα 50 Ελεύθερο 

Η Φιλιώ Ραυτοπούλου με χρόνο 1,03,15 είναι 2η 100 Ελεύθερο  και

3η  στα 50 Ελεύθερο με χρόνο 29,11   στη κατηγορία Παγκορασίδων Β

Ο Χρήστος Κιτσούλης  με χρόνο 2.14,88 είναι 2ος 200 Μικτή Ατομική Παίδων

Επίλεκτοι κολυμβητές

Επίλεκτοι κολυμβητές

Ανακοινώθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία τα ονόματα των επίλεκτων κολυμβητών για το 2012 .

Στους επίλεκτους εντάσονται κολυμβητές που ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους.

Στην ουσία είναι μια προεθνική ομάδα μικρών ηλικιών 12 έως 15 ετών.

Αυτοί είναι: Ραυτοπούλου Φιλιώ , Αντωνιάδης Στέφανος, Πολυχρονιάδης Άγγελος, Λάμπρου Κέλλυ, Πελκούδη Κατερίνα , Ματθαίος Χουζούρης. 

 

Αγώνες ορίων στο Εθνικό κολυμβητήριο

Αγώνες ορίων στο Εθνικό κολυμβητήριο

Το Σάββατο 2 Ιουνίου θα διεξαχθεί στο Εθνικό κολυμβητήριο έκτακτη ημερίδα ορίων για τις Αγωνιστικές Κατηγορίες. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε δύο ενότητες πρωϊ και απόγευμα

 Τα σωματεία μπορούν να συμμετέχουν με απεριόριστο αριθμό αθλητών, ενώ ο κάθε αθλητής έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε έως και τέσσερα (4) αγωνίσματα, δύο (2) σε κάθε αγωνιστική ενότητα.

Περιμένουμε με αγωνία τις προσπάθειες των κολυμβητών που δεν έχουν πετύχει τα προβλεπόμενα όρια για την συμμετοχή τους στους Πανελλήνιους αγώνες όπως του Αλέξανδρου Σαχίνη και του Αλέξανδρου Σωτηρίου οι οποίοι στους τελευταίους αγώνες ορίων της Καβάλας πλησίασαν πολύ στο στόχο τους

 

Διεθνές meeting Λευκός Πύργος

Το δυνατότερο τεστ πριν τους θερινούς αγώνες έδωσαν οι μικροί κολυμβητές μας. Το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαΐου έλαβαν μέρος στο διεθνές meeting Λευκός Πύργος που διοργάνωσε η Περιφερειακή επιτροπή κολύμβησης σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες είχαν τεράστια οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία , αφού συμμετείχαν  900 κολυμβητές από 60 συλλόγους και 7 χώρες.

Διαβάστε περισσότερα: Διεθνές meeting Λευκός Πύργος