Η ώρα των μικρών

  

Η μεγάλη στιγμή για τους μικρούς έφτασε. Την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 στη πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου θα διεξαχθούν οι θερινοί αγώνες των προαγωνιστικών κατηγορίων. Είναι οι τελευταίοι και πιο σημαντικοί αγώνες για τους κολυμβητές μας. Κολυμβητές προπονητές αλλά και γονείς περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη των αγώνων για να δώσουν όλοι το δικό τους στίγμα στην διοργάνωση. 

Σωτηρίου εντός

 

 

Η προετοιμασία για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Σειρά είχε αυτή τη φορά η έκτακτη ημερίδα ορίων που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό κολυμβητήριο. Οι επιδόσεις αρκετά ικανοποιητικές για την εποχή, γεγονός που καταδεικνύει την ετοιμότητα της ομάδας. Συγκεκριμένα, πολύ δυναμική παρουσία πραγματοποιήθηκε από τους αθλητές της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών (Αραμπατζής Ηλίας, Μιχαντάσης Χρήστος, Γιουβανούδης Δημήτρης, Παρασκευοπούλου Ελένη) με ατομικά ρεκόρ και πλασαρίσματα σε πολύ υψηλές θέσεις 20 μέρες πριν το πρωτάθλημά τους, το οποίο παρεμπιπτόντως θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Τρίπολης. Από την άλλη, μετά το χαρμόσυνο μήνυμα από την Κολυμβητική Ομοσπονδία ότι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων & Παμπαίδων Α-Β – Παγκορασίδων Α-β θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο στο Μαρούσι (Ο.Α.Κ.Α.), ήρθε και η πληθωρική παρουσία των αθλητών-τριών των συγκεκριμένων κατηγοριών να συμπληρώσει το ευχάριστο κλίμα. Πολύ καλή παρουσία από τους Παπαδόπουλο Νίκο, Κιτσούλη Χρήστο, Αντωνιάδη Στέφανο & Πολυχρονιάδη Άγγελο, οι οποίοι σχεδόν ένα μήνα πριν τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς, δείχνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο. Αξιοπρόσεκτη και η παρουσία του Σωτηρίου Αλέξανδρου καθώς πέτυχε τα όρια για τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Τέλος, ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον Λιμαράκη Νίκο και τα κορίτσια που είναι γεννημένα το 2000 (ανήκουν στην προαγωνιστική κατηγορία) για την μαχητικότητά τους και τη μεγάλη βελτίωση που παρουσιάζουν τον τελευταίο καιρό.

 

Ψηλά στις λίστες

 

  

Καθώς το πανελλήνιο πρωτάθλημα πλησιάζει το θερμόμετρο στις πισίνες ''ανεβαίνει'' και ο συναγωνισμός γίνεται εντονότερος . Οι κολυμβητές μας μπαίνοντας στην τελική ευθεία προετοιμάζονται κάτω από τις οδηγίες των προπονητών τους για τους τελευταίους και πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς.

Έτσι λοιπόν έχουμε τους παρακάτω κολυμβητές μας να ξεχωρίζουν στις λίστες

 Ο Άγγελος Πολυχρονιάδης με χρόνο 2.29.72 είναι 2ος 200 Πεταλούδα Παμπαίδων Β

Ο Στέφανος Αντωνιάδης με χρόνο 2,42,86 είναι 2ος 200 Πρόσθιο Παμπαίδων Β και 3ος στα 50 Ελεύθερο 

Η Φιλιώ Ραυτοπούλου με χρόνο 1,03,15 είναι 2η 100 Ελεύθερο  και

3η  στα 50 Ελεύθερο με χρόνο 29,11   στη κατηγορία Παγκορασίδων Β

Ο Χρήστος Κιτσούλης  με χρόνο 2.14,88 είναι 2ος 200 Μικτή Ατομική Παίδων

Ηρακλής - Παραλλαγής


Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις κολυμβητές της ομάδας υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία αυτή την περίοδο. Ο Χρήστος Μιχαντάσης πρόσθιος και διαβιβαστής υπηρετεί την θητεία του στο στρατόπεδο της Ασσήρου.  Βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ‘μετράει’ λίγες μέρες ακόμη και με την βοήθεια του διοικητή του καταφέρνει να δίνει το παρόν στις προπονήσεις.

Ο Χαράλαμπος Γεωργίου στρατιώτης πεζικού εγκατέλειψε τις σκοπιές του Έβρου πριν από λίγες ημέρες και μετατέθηκε στο Πολύκαστρο για να τελειώσει την θητεία του σε 2 μήνες.

Τρίτος και νεαρότερος, ‘στραβάδι’ δηλαδή, ο Τάσος Σαχπαζίδης νεοσύλλεκτος στο κέντρο εκπαίδευσης της Αυλώνας .

Κοιμηθείτε ήσυχα λοιπόν η άμυνα της πατρίδας είναι σε καλά χέρια.

Αγώνες ορίων στο Εθνικό κολυμβητήριο

Αγώνες ορίων στο Εθνικό κολυμβητήριο

Το Σάββατο 2 Ιουνίου θα διεξαχθεί στο Εθνικό κολυμβητήριο έκτακτη ημερίδα ορίων για τις Αγωνιστικές Κατηγορίες. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε δύο ενότητες πρωϊ και απόγευμα

 Τα σωματεία μπορούν να συμμετέχουν με απεριόριστο αριθμό αθλητών, ενώ ο κάθε αθλητής έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε έως και τέσσερα (4) αγωνίσματα, δύο (2) σε κάθε αγωνιστική ενότητα.

Περιμένουμε με αγωνία τις προσπάθειες των κολυμβητών που δεν έχουν πετύχει τα προβλεπόμενα όρια για την συμμετοχή τους στους Πανελλήνιους αγώνες όπως του Αλέξανδρου Σαχίνη και του Αλέξανδρου Σωτηρίου οι οποίοι στους τελευταίους αγώνες ορίων της Καβάλας πλησίασαν πολύ στο στόχο τους