2/2 για Σαχίνη

Γούρικη φαίνεται πως είναι η πισίνα της Καβάλας για τον Αλέξανδρο Σαχίνη αφού πέτυχε και 2ο όριο στην ημερίδα ορίων της Καβάλας κάνοντας  χρόνο 1.03.50 όπου είναι και ατομικό του ρεκόρ.Έτσι ο αθλητής μας θα συμμετάσχει σε 2 αγωνίσματα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθέι 10-14 Ιουλίου στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο της Αθήνας .

Ποτέ δεν είναι αργά

Βιάζονται λίγο οι κολυμβητές μας αλλά δεν θα περιμένουν πολύ ακόμα για να ανοίξει η εξωτερική πισίνα του ποσειδωνίου. Μετά από τα τέλη Οκτωβρίου, που λειτούργησε για τελευταία φορά,  και αφού καθαρίστηκε, είναι έτοιμη για να γεμίσει νερό και να παραδοθεί για χρήση προς τους κολυμβητές μας. 

Έπεσε η Αυλαία

Χρυσά και πάλι τα κορίτσια μας. Η Γεωργία Αποστόλου  με εκπληκτική ωριμότητα στις κούρσες τις , ζευγάρωσε τα χρυσά μετάλλια στα 200 πρόσθιο ενώ κέρδισε και το αργυρό στα 200 Μικτή Ατομική και η Κέλλη Λάμπρου τριπλασίασε τα δικά της, κερδίζοντας τα 200 ύπτιο 12 ετών. Μετάλλια κέρδισαν ακόμα οι:

Διαβάστε περισσότερα: Έπεσε η Αυλαία

Φωτογραφίες

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες των προαγωνιστικών ηλικιών θα βρείτε εδώ

Μεταλλιούχος στα 3/4!

Δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει κάποιο μετάλλιο ο Σαχπαζίδης καθώς κατέκτησε την 5η θέση στα 5000μ ανδρών στη 2η μέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος ανοιχτής θάλλασας.Ο αθλητής της ομάδας μας βρισκόταν στην 3η θέση μέχρι τα 3/4 του αγώνα όταν και έκανε την εμφανισή της η κούραση.

Διαβάστε περισσότερα: Μεταλλιούχος στα 3/4!