Ποτέ δεν είναι αργά

Βιάζονται λίγο οι κολυμβητές μας αλλά δεν θα περιμένουν πολύ ακόμα για να ανοίξει η εξωτερική πισίνα του ποσειδωνίου. Μετά από τα τέλη Οκτωβρίου, που λειτούργησε για τελευταία φορά,  και αφού καθαρίστηκε, είναι έτοιμη για να γεμίσει νερό και να παραδοθεί για χρήση προς τους κολυμβητές μας. 

Φωτογραφίες

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες των προαγωνιστικών ηλικιών θα βρείτε εδώ

Μεταλλιούχος στα 3/4!

Δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει κάποιο μετάλλιο ο Σαχπαζίδης καθώς κατέκτησε την 5η θέση στα 5000μ ανδρών στη 2η μέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος ανοιχτής θάλλασας.Ο αθλητής της ομάδας μας βρισκόταν στην 3η θέση μέχρι τα 3/4 του αγώνα όταν και έκανε την εμφανισή της η κούραση.

Διαβάστε περισσότερα: Μεταλλιούχος στα 3/4!

Έπεσε η Αυλαία

Χρυσά και πάλι τα κορίτσια μας. Η Γεωργία Αποστόλου  με εκπληκτική ωριμότητα στις κούρσες τις , ζευγάρωσε τα χρυσά μετάλλια στα 200 πρόσθιο ενώ κέρδισε και το αργυρό στα 200 Μικτή Ατομική και η Κέλλη Λάμπρου τριπλασίασε τα δικά της, κερδίζοντας τα 200 ύπτιο 12 ετών. Μετάλλια κέρδισαν ακόμα οι:

Διαβάστε περισσότερα: Έπεσε η Αυλαία

Άλλα τρία χρυσά

Σοφία Ραυτοπούλου

Χρυσά τα κορίτσια μας και τη δεύτερη ημέρα των αγώνων. Τρία χρυσά από ισάριθμα κορίτσια. Το λογαριασμό άνοιξε στο πρώτο αγώνισμα η Σοφία Ραυτοπούλου (στα χνάρια της αδελφής της Φιλιώς) κερδίζοντας τα 50 ελεύθερο 10 ετών, συνέχεια από την Κέλλυ Λάμπρου ζευγαρώνοντας τις νίκες τις , πρώτη στα 50 ύπτιο. Επόμενο χρυσό από την εξαιρετική Γεωργία Αποστόλου με κούρσα για σεμινάριο πρώτη στα 100 Πρόσθιο.

Διαβάστε περισσότερα: Άλλα τρία χρυσά