η καλή μέρα από το πρωι...

Δεύτερη ημέρα προκριματικών και τα καλά νέα συνεχίζουν να έρχονται από την Τρίπολη. Παρασκευοπούλου Έλενα και Ηλίας Αραμπατζής έκαναν κούρσες «Πανελληνίων αγώνων» και κέρδισαν σχετικά εύκολα την πρόκρισή τους για τους απογευματινούς τελικούς.

Διαβάστε περισσότερα: η καλή μέρα από το πρωι...

81ο Πρωτάθλημα 1η

Με το πρώτο μετάλλιο στις αποσκευές της έφυγε η ομάδα από την πρώτη ημέρα των τελικών του πανελληνίου πρωταθλήματος. Το χρώμα χάλκινο και ο συνήθης ύποπτος όπως κάθε χρόνο ο Ανέστης Αραμπατζής. Τρίτος στα 200 πεταλούδα με επίδοση 2.00.40.

Διαβάστε περισσότερα: 81ο Πρωτάθλημα 1η

Τρίπολη 2012

Ξεκινάει αύριο Παρασκευή στην Τρίπολη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών. Στους αγώνες θα λάβουν μέρος 232 αθλητές κι αθλήτριες από 49 σωματεία, καθώς και αθλητές από το Πανεπιστήμιο Πενσιλβάνια των ΗΠΑ. Η σημαντικότερη κολυμβητική διοργάνωση της χρονιάς σημαδεύτηκε,

Διαβάστε περισσότερα: Τρίπολη 2012

81ο Πρωτάθλημα

Γιουβανούδης Δημήτρης

Χωρίς την αρμόζουσα επισημότητα και αρκετά άχρωμα ξεκίνησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στην Τρίπολη. Για την ομάδα μας, θέση στον απογευματινό τελικό, έκλεισαν: ο Ανέστης  Αραμπατζής  εύκολα  2ος στα 200 πεταλούδα  και το απόγευμα θα δώσει την μεγάλη μάχη

Διαβάστε περισσότερα: 81ο Πρωτάθλημα

2/2 για Σαχίνη

Γούρικη φαίνεται πως είναι η πισίνα της Καβάλας για τον Αλέξανδρο Σαχίνη αφού πέτυχε και 2ο όριο στην ημερίδα ορίων της Καβάλας κάνοντας  χρόνο 1.03.50 όπου είναι και ατομικό του ρεκόρ.Έτσι ο αθλητής μας θα συμμετάσχει σε 2 αγωνίσματα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθέι 10-14 Ιουλίου στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο της Αθήνας .