Έφτασε η ώρα

Έφτασε λοιπόν η ώρα που όλοι περιμένουμε.Η ώρα για τον ''μεγάλο'' αγώνα που ανυπόμονα και καρτερικά περιμένουμε 11 μήνες για να αγωνιστούμε 1,2,3,4 λεπτά ο καθένας.Το μεγάλο κολυμβητικό πανηγύρι της χρονιάς θα έλεγα,που θα γίνει στο καλύτερο μέρος (ΟΑΚΑ).Και λέω στο καλύτερο γιατί σε αυτό το κολυμβητήριο έχουμε ζήσει μεγάλες και αξέχαστες στιγμές.

Διαβάστε περισσότερα: Έφτασε η ώρα

you tube

Εδώ και λίγες ημέρες αποκτήσαμε το δικό μας κανάλι στο you tube Εκεί θα βρείτε διαφορα videos που έχουν παίξει στις εκδηλώσεις βραβεύσεων τα τελευταία χρόνια.

Το κανάλι μας 

Μπράβο Μαριλένα

Η Μαριλένα Ιωαννίδου μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση στα 100 ύπτιο έπιασε το όριο για τη συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Αθήνας. Οι αγώνες διεξάγονται στην Καβάλα και είναι η τελευταία ευκαιρία για την επίτευξη ορίων. Εκτός από την Μαριλένα πολύ καλή εμφάνιση είχαν όλοι οι κολυμβητές της ομάδας μας. Οι αγώνες τελειώνουν την Κυριακή το πρωί και μέχρι τότε ελπίζουμε ότι ο αριθμός των κολυμβητών που θα λάβει μέρος στους πανελλήνιους αγώνες θα αυξηθεί. 

Στην τελική ευθεία

Οι αγώνες στην πόλη της Καβάλας τελείωσαν και η είδηση που προέκυψε είναι ότι στην αποστολή του Πανελληνίου πρωταθλήματος προστέθηκαν ακόμα δύο μέλη. Αρχικά, η Μαριλένα Ιωαννίδου μετά από μια συναρπαστική κούρσα πέτυχε τα όρια για τη συμμετοχή της στα 100 μ ύπτιο Παγκορασίδων Β΄ με χρόνο 1.17.40 (1.18.00 είναι το όριο). Η πρόκριση αυτή ήρθε με πολύ προσπάθεια και επιμονή καθώς το προηγούμενο ρεκόρ της ήταν 1.21.58 και όπως είναι φανερό πραγματοποιήθηκε μια υπέρβαση από μέρους της.

Διαβάστε περισσότερα: Στην τελική ευθεία

Χρυσά στο διάβασμα...

Πολύ υψηλές βαθμολογίες κατέλαβαν οι κολυμβητές της ομάδας μας μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις με αποτέλεσμα όλοι να επιτυγχάνουν την είσοδο τους σε πολύ καλές σχολές.Πρώτος όλων ο Νίκος Δατσέρης που συγκέντρωσε 19200 μόρια.Ακολουθούν oι: Νίκος Κορώνας 18.800,Θοδωρής Κανάκης 18.300,Χρήστος Μανίκας 17.800,Ευαγγελία Μασούτη 16.600,Γιώργος Μανιόπουλος 16.300,Γιώργος Κανάκης 14.900.

Διαβάστε περισσότερα: Χρυσά στο διάβασμα...