Το πρώτο χρυσό

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο πανηγυρίσαμε σήμερα στην πρώτη ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος κατηγοριών. Το κατέκτησε η Φιλιώ Ραυτοπούλου στα 100 Ελεύθερο παγκορασίδων Β με επίδοση 1.01.85.

Διαβάστε περισσότερα: Το πρώτο χρυσό

Καλή αρχή !!

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο ΟΑΚΑ το πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (13  έως 18 ετών). Το πρόγραμμα περιελάμβανε τα εξής αγωνίσματα:

Διαβάστε περισσότερα: Καλή αρχή !!

you tube

Εδώ και λίγες ημέρες αποκτήσαμε το δικό μας κανάλι στο you tube Εκεί θα βρείτε διαφορα videos που έχουν παίξει στις εκδηλώσεις βραβεύσεων τα τελευταία χρόνια.

Το κανάλι μας 

Έφτασε η ώρα

Έφτασε λοιπόν η ώρα που όλοι περιμένουμε.Η ώρα για τον ''μεγάλο'' αγώνα που ανυπόμονα και καρτερικά περιμένουμε 11 μήνες για να αγωνιστούμε 1,2,3,4 λεπτά ο καθένας.Το μεγάλο κολυμβητικό πανηγύρι της χρονιάς θα έλεγα,που θα γίνει στο καλύτερο μέρος (ΟΑΚΑ).Και λέω στο καλύτερο γιατί σε αυτό το κολυμβητήριο έχουμε ζήσει μεγάλες και αξέχαστες στιγμές.

Διαβάστε περισσότερα: Έφτασε η ώρα

Στην τελική ευθεία

Οι αγώνες στην πόλη της Καβάλας τελείωσαν και η είδηση που προέκυψε είναι ότι στην αποστολή του Πανελληνίου πρωταθλήματος προστέθηκαν ακόμα δύο μέλη. Αρχικά, η Μαριλένα Ιωαννίδου μετά από μια συναρπαστική κούρσα πέτυχε τα όρια για τη συμμετοχή της στα 100 μ ύπτιο Παγκορασίδων Β΄ με χρόνο 1.17.40 (1.18.00 είναι το όριο). Η πρόκριση αυτή ήρθε με πολύ προσπάθεια και επιμονή καθώς το προηγούμενο ρεκόρ της ήταν 1.21.58 και όπως είναι φανερό πραγματοποιήθηκε μια υπέρβαση από μέρους της.

Διαβάστε περισσότερα: Στην τελική ευθεία