Καινούρια χρονιά, καινούρια αρχή

Με μια φράση του 4ου Ολυμπιονίκη κολύμβησης στην ανοιχτή θάλασσα Σπύρου Γιαννιώτη ξεκινά η νέα κολυμβητική χρονιά για την αγωνιστική ομάδα μας.Η φετινή χρονιά θα έχει μια ιδιαιτερότητα και αυτό γιατί μετά από πολλά χρόνια στον κολυμβητικό ''παγκο'' της ομάδας δεν θα βρίσκεται ο Γιώργος Χουζούρης.

Διαβάστε περισσότερα: Καινούρια χρονιά, καινούρια αρχή

1ος ο Πολυχρονιάδης

Πρωταθλητής Ελλάδας κατηγορίας παμπαίδων Β είναι από σήμερα ο Άγγελος Πολυχρονιάδης. Ο 13χρονος κολυμβητής μας κατέκτησε την πρώτη θέση στα 200 πεταλούδα με εξαιρετική εμφάνιση και μεγάλο ατομικό ρεκόρ 2.23.06, συνεχίζοντας την καλή παράδοση που έχει ο σύλλογος μας στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Διαβάστε περισσότερα: 1ος ο Πολυχρονιάδης

Οι μπέμπηδες

 

Χρήστος Κιτσούλης σε ακόμη ένα τελικό στα 100 πρόσθιο με 1.09.54 ήταν 6ος με νέο ατομικό ρεκόρ.

Η Αθηνά Γκότση στο ίδιο αγώνισμα  στην κατηγορία νεανίδων 1.19.84 ήταν 5η

Μετάλλιο κι’ άλλο κι’ άλλο κι’ άλλο Ο Άγγελος Πολυχρονιάδης στην παρθενική του συμμετοχή στα πανελλήνια πρωταθλήματα 3ος στα 100 πεταλούδα με 1.06.01

Τα μικρά αγόρια (13 ετών) χάρισαν στον σύλλογο ένα πολύ σημαντικό μετάλλιο. Στην σκυταλοδρομία 4Χ100 Μικτής ομαδικής παμπαίδων Β οι Τζανίδης, Σωτηρίου, Πολυχρονιάδης , Αντωνιάδης κατέκτησαν την 2η θέση μετά από πολύ καλή εμφάνιση και απέδειξαν ότι η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις μικρές ηλικίες αρχίζει και αποδίδει.

Διαβάστε περισσότερα: Οι μπέμπηδες

Χάλκινος ο Κιτσούλης

Απογευματινοί τελικοί 12/7/12

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Χρήστος Κιτσούλης στα 200 Μικτή Ατομική παίδων με χρόνο2.14.41 κάνοντας και αυτός ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Το μετάλλιο αυτό είναι το 5ο για την ομάδα μας σε αυτό το πρωτάθλημα

Η Χρυσούλα Τριανταφυλλίδου με νέο ατομικό ρεκόρ και το απόγευμα 30.33 κατέκτησε την 6η θέση.

Η Ραυτοπούλου Φιλιώ στα 200 ελεύθερο με νέο ατομικό ρεκόρ το οποίο δεν ήταν αρκετό να της δώσει ένα ακόμη μετάλλιο, ήταν 5η με επίδοση 2.14.21. 

Διαβάστε περισσότερα: Χάλκινος ο Κιτσούλης

Είμαι χαρούμενη

Η Φιλιώ Ραυτοπούλου μετά την επιτυχία της στα 100 Ελεύθερο δήλωσε : Είμαι πολύ χαρούμενη για το πρώτο μου μετάλλιο. Αρχικός μου στόχος ήταν να πετύχω μια επίδοση στο 1.01 αλλά μετά τον πρωινό προκριματικό άνοιξε η όρεξή μου για κάτι περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα: Είμαι χαρούμενη