Απ'τις ξαπλώστρες στον αγώνα!

 Με μεγάλη συμμετοχή από αθλητές τις ομάδας μας διεξήχθησαν τα 3α ''Ποσειδώνεια'' στο Παλιούρι Χαλκιδικής.Οι κολημβητές μας αφήσαν για λίγο τις ξαπλώστρες και φορέσανε σκουφάκια και γυαλάκια για έναν αγώνα 1000μ.

Η αρχή έγινε με τους Σπύρο Συμεντεριάδη και Παναγιώτη Παπαδόπουλο που ήρθανε 1ος και 3ος στα 200μ παιδιών κάτω από 10 ετών.Επειτα η Σοφία Ραυτοπούλου κατέλαβε την 2η θέση στα 400μ κοριτσιών 13-16 ετών(η Σόφη είναι μόλις 10).Την ίδια θέση κατέλαβε στα 1000μ γυναικών 17-29 ετών και η Φιλιώ Ραυτοπούλου αν και μόλις 13 χρονών.

Διαβάστε περισσότερα: Απ'τις ξαπλώστρες στον αγώνα!

Είναι ωραία η θάλασσα…

p7065332

Είναι ωραία η θάλασσα… όπως λέει και το γνωστό ροκ κομμάτι. Η αλήθεια είναι ότι οι 20 μέρες αποχής από την πισίνα πέρασαν πολύ γρήγορα για όλους. Προπονητές, αθλητές και γονείς. Δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα κακό αυτό, καθώς επιτέλους έφτασε η μέρα για να επιστρέψουμε όλοι σε αυτά που αγαπάμε. Στην κολύμβηση, στο χλώριο (αν και προφανώς δεν έφυγε από πάνω μας τόσο σύντομα η μυρωδιά του), στους φίλους μας, στις παρέες μας, στην καθημερινότητά μας... Η αλήθεια είναι ότι η χρονιά αρχίζει με ορισμένες αλλαγές αλλά και πολύ όρεξη, ούτως ώστε να συνεχιστεί η αναγέννηση της ομάδας η οποία άρχισε από πέρσι. 

Διαβάστε περισσότερα: Είναι ωραία η θάλασσα…

1ος ο Πολυχρονιάδης

Πρωταθλητής Ελλάδας κατηγορίας παμπαίδων Β είναι από σήμερα ο Άγγελος Πολυχρονιάδης. Ο 13χρονος κολυμβητής μας κατέκτησε την πρώτη θέση στα 200 πεταλούδα με εξαιρετική εμφάνιση και μεγάλο ατομικό ρεκόρ 2.23.06, συνεχίζοντας την καλή παράδοση που έχει ο σύλλογος μας στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Διαβάστε περισσότερα: 1ος ο Πολυχρονιάδης

Καινούρια χρονιά, καινούρια αρχή

Με μια φράση του 4ου Ολυμπιονίκη κολύμβησης στην ανοιχτή θάλασσα Σπύρου Γιαννιώτη ξεκινά η νέα κολυμβητική χρονιά για την αγωνιστική ομάδα μας.Η φετινή χρονιά θα έχει μια ιδιαιτερότητα και αυτό γιατί μετά από πολλά χρόνια στον κολυμβητικό ''παγκο'' της ομάδας δεν θα βρίσκεται ο Γιώργος Χουζούρης.

Διαβάστε περισσότερα: Καινούρια χρονιά, καινούρια αρχή

Χάλκινος ο Κιτσούλης

Απογευματινοί τελικοί 12/7/12

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Χρήστος Κιτσούλης στα 200 Μικτή Ατομική παίδων με χρόνο2.14.41 κάνοντας και αυτός ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Το μετάλλιο αυτό είναι το 5ο για την ομάδα μας σε αυτό το πρωτάθλημα

Η Χρυσούλα Τριανταφυλλίδου με νέο ατομικό ρεκόρ και το απόγευμα 30.33 κατέκτησε την 6η θέση.

Η Ραυτοπούλου Φιλιώ στα 200 ελεύθερο με νέο ατομικό ρεκόρ το οποίο δεν ήταν αρκετό να της δώσει ένα ακόμη μετάλλιο, ήταν 5η με επίδοση 2.14.21. 

Διαβάστε περισσότερα: Χάλκινος ο Κιτσούλης