Από την πισίνα… στις ¨πισίνες¨.

   

Η αγωνιστική κατηγορία έχει ξεκινήσει επίσημα από τη Δευτέρα τις υποχρεώσεις της (ανεπίσημα εδώ και δύο εβδομάδες), με τους αθλητές να διανύουν τη δυσκολότερη περίοδο προετοιμασίας, καθώς προέρχονται από πολυήμερη διακοπή των δραστηριοτήτων τους.

Διαβάστε περισσότερα: Από την πισίνα… στις ¨πισίνες¨.

Με όρεξη για δουλειά!!!

                                                                                                   Μεγάλη ήταν η προσέλευση των κολυμβητών μας στην πρώτη συγκέντρωση της φετινής χρονιάς,που έλαβε χώρα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο παρά το γεγονός πως η σεζόν ξεκίνησε πολύ νωρίς φέτος.Το κλιμα ήταν πολύ ευχάριστο και τα χαμόγελα ξεχώριζαν.Τα μικρά παιδιά είχαν την τιμητική τους καθώς αρκετά από αυτά μπαίνουν για πρώτη φορά στο αγωνιστικό τμήμα.

Τους αθλητές καλωσόρισε ο έφορος του τμήματος κ. Κοσμίδης Γιώργος όπου τους ευχήθηκε καλή κολυμβητική χρονιά και παρουσίασε στους κολυμβητές ένα καινούριο μέλος της ομάδας μας, την Τσαγκάρη Κυριακή.

Διαβάστε περισσότερα: Με όρεξη για δουλειά!!!

Απ'τις ξαπλώστρες στον αγώνα!

 Με μεγάλη συμμετοχή από αθλητές τις ομάδας μας διεξήχθησαν τα 3α ''Ποσειδώνεια'' στο Παλιούρι Χαλκιδικής.Οι κολημβητές μας αφήσαν για λίγο τις ξαπλώστρες και φορέσανε σκουφάκια και γυαλάκια για έναν αγώνα 1000μ.

Η αρχή έγινε με τους Σπύρο Συμεντεριάδη και Παναγιώτη Παπαδόπουλο που ήρθανε 1ος και 3ος στα 200μ παιδιών κάτω από 10 ετών.Επειτα η Σοφία Ραυτοπούλου κατέλαβε την 2η θέση στα 400μ κοριτσιών 13-16 ετών(η Σόφη είναι μόλις 10).Την ίδια θέση κατέλαβε στα 1000μ γυναικών 17-29 ετών και η Φιλιώ Ραυτοπούλου αν και μόλις 13 χρονών.

Διαβάστε περισσότερα: Απ'τις ξαπλώστρες στον αγώνα!

Άντε να φοράμε τα σκουφάκια!!!

 

                                            Άρκετα μεγάλη προσέλευση υπάρχει στις προπονήσεις παρά το γεγονός ότι η αγωνιστική ομάδα έχει ξεκινήσει ανεπισήμως τις υποχρεώσεις της.Ειναι ένα μικρό δείγμα της όρεξης και ανυπομονησίας που υπάρχει από τους κολυμβητές μας για την φετινή χρονιά.

Να υπενθυμίσουμε πως η πρώτη συγκέντρωση έχει ορίστει για την Δευτέρα 27/8 και ώρα 17.30 στο Ποσειδώνειο κολυμβητήριο.Υπομονή 5 μέρες ακόμα!!!!

Είναι ωραία η θάλασσα…

p7065332

Είναι ωραία η θάλασσα… όπως λέει και το γνωστό ροκ κομμάτι. Η αλήθεια είναι ότι οι 20 μέρες αποχής από την πισίνα πέρασαν πολύ γρήγορα για όλους. Προπονητές, αθλητές και γονείς. Δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα κακό αυτό, καθώς επιτέλους έφτασε η μέρα για να επιστρέψουμε όλοι σε αυτά που αγαπάμε. Στην κολύμβηση, στο χλώριο (αν και προφανώς δεν έφυγε από πάνω μας τόσο σύντομα η μυρωδιά του), στους φίλους μας, στις παρέες μας, στην καθημερινότητά μας... Η αλήθεια είναι ότι η χρονιά αρχίζει με ορισμένες αλλαγές αλλά και πολύ όρεξη, ούτως ώστε να συνεχιστεί η αναγέννηση της ομάδας η οποία άρχισε από πέρσι. 

Διαβάστε περισσότερα: Είναι ωραία η θάλασσα…