Επιτυχίες και εμπειρίες.

                                                                                                                                                    Με απολογισμό 3 ασημένια μετάλλια και αρκετούς τελικούς επέστρεψαν από το Καρπενήσι και το Grand Prix Χριστουγέννων που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι κολυμβητές μας.

Οι αγώνες οι οποίοι ήταν αρκετά αναβαθμισμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια έχοντας μεγάλη συμμετοχή από όλη την Ελλάδα αποτέλεσαν ένα αρκετά δυνατό τεστ για την περίοδο αυτή.

Διαβάστε περισσότερα: Επιτυχίες και εμπειρίες.

''Αλεξάνδρεια 2018"

                                                                                                              Στα φετινά 26α Αλεξάνδρεια συμμετείχε η ομάδα μας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Αγώνες που κατά καιρούς φιλοξενούσαν κολυμβητές υψηλότατου επιπέδου , πρωταθλητές Ελλάδος και ξένους κολυμβητές εθνικών ομάδων.

Φέτος το κριτήριο για την συμμετοχή των κολυμβητών ήταν να έχουν κολυμπήσει κάτω από το όριο Παίδων- Κορασίδων.

Διαβάστε περισσότερα: ''Αλεξάνδρεια 2018"

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018.

                                                                                                                            Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η κολυμβητική χρονιά για το Αγωνιστικό τμήμα του Ηρακλή. Στα Πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών που διεξήχθησαν στο Βόλο και στην Θεσσαλονίκη η ομάδα μας συμμετείχε με 42 κολυμβητές και κολυμβήτριες δείχνοντας θέληση , υπομονή και επιμονή μιας ολόκληρης χρονιάς , έχοντας στο πλευρό τους συναθλητές ,προπονητές , τον φυσιοθεραπευτή και φυσικά τους γονείς τους δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό.

Διαβάστε περισσότερα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018.

Προκρίσεις για το Grand Prix Χριστουγέννων.

                                                                                                       Με αρκετές προκρίσεις και καλές εμφανίσεις για την ομάδα μας ολοκληρώθηκαν οι 2 προκριματικοί αγώνες για το Grand Prix Χριστουγέννων που διεξήχθησαν σε 25άρα πισίνα τον μήνα Νοέμβριο.

Στους αγώνες συμμετείχαν αρκετοί κολυμβητές της ομάδας μας πετυχαίνοντας καλούς χρόνους ξεκινώντας με το δεξί την φετινή κολυμβητική χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα: Προκρίσεις για το Grand Prix Χριστουγέννων.

Ελσίνκι 2018.

                                                                                                                Ένας τελικός στην σκυταλοδρομία και δύο προκρίσεις στα ημιτελικά ήταν η συγκομιδή για τον κολυμβητή μας Γιώργο Ασπουγαλή από τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Νέων-Νεανίδων του Ελσίνκι.

Σε ένα Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πολύ υψηλού επιπέδου όπου τα πάντα κρίνονταν σε μερικά εκατοστά ο Γιώργος κατέλαβε την 8η θέση στα 4χ100 μικτή Νέων κολυμπώντας το στυλ του προσθίου ενώ στα ατομικά του αγωνίσματα δεν είχε την τύχη με το μέρος του μένοντας εκτός τελικού για μόλις 3 εκατοστά στα 50μ πρόσθιο και για 23 εκατοστά στα 100μ πρόσθιο όπου κατέλαβε την 10η θέση και στα δύο αγωνίσματα.

Διαβάστε περισσότερα: Ελσίνκι 2018.