Ένα και δύο...περνάω τα κύματα!!!

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα μικρό παιδάκι που το λέγανε Τάσο.Ο Τάσος με τους γονείς του κάνανε τις διακοπές τους στο 1ο πόδι της Χαλκιδικής και ο μικρός Τασούλης παίζοντας με τα κουβαδάκια του στην παραλία κοιτούσε απέναντι και έλεγε στους γονείς του:

Μαμά,Μπαμπά θέλω να κολυμπησω μέχρι απέναντι.Η Ιωάννα και ο Γιώργος κοιτούσαν με απορία το παιδί τους και του απαντούσαν: Παιδί μου αυτό δεν γίνεται κολυμπώντας.Είναι πολύ μακριά.Ο Τάσος όμως ποτέ δεν το έβγαλε από το μυαλό του.

Διαβάστε περισσότερα: Ένα και δύο...περνάω τα κύματα!!!

Waterland ήταν και...πάει

Παρασκευή πρωί, ώρα 10.40 και στην είσοδο της Δ.Ε.Θ. περισσότεροι από 25 κολυμβητές του Ηρακλή περίμεναν υπομονετικά να επιβιβαστούν στο πούλμαν. Αυτή τη φορά όχι για να συμμετάσχουν σε κάποια διοργάνωση αλλά για να ξεφαντώσουν, ορισμένοι πέραν του δέοντος είναι η αλήθεια, στο υδάτινο πάρκο της “WATERLAND”.

Διαβάστε περισσότερα: Waterland ήταν και...πάει

Νους υγιής εν σώματι υγιεί.

                                                       Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους κολυμβητές του συλλόγου μας που την φετινή χρονιά φοιτούσαν στην 3η Λυκείου και έδωσαν Πανελλήνιες εξετάσεις τον Ιούνιο.Όλοι οι αθλητές μας πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ.Με θέληση και σωστό προγραμματισμό αποδεικνύεται πως μπορείς να συνδιάσεις διάβασμα και κολύμβηση σε ένα υψηλό επίπεδο.

 

Αναλυτικά παρακάτω οι σχολές που εισήχθησαν οι κολυμβητές μας:

 

Διαβάστε περισσότερα: Νους υγιής εν σώματι υγιεί.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕΕΕ!!!

                                       Ξεκίνησαν λοιπόν τις προπονήσεις οι μικροί πρωταθλητές της προαγωνιστικής του Ηρακλή με μεγάλη όρεξη και τρομερή διάθεση για δουλειά αλλά και πολύ παιχνίδι.

Για το λόγο αυτό είμαστε καθημερινά στο αγαπημένο μας κολυμβητήριο το Eθνικό. Η προπόνηση αρχίζει στις 18.00 με γυμναστήριο (απαραίτητα αθλητικά παπούτσια, μια αλλαξιά και νεράκι). Στη συνέχεια βουτάμε για κολύμπι και σχίζουμε τα νερά όπως ξέρουμε πολύ καλά να κάνουμε.

 

Άντε να μαζευόμαστε !!!

Από την πισίνα… στις ¨πισίνες¨.

   

Η αγωνιστική κατηγορία έχει ξεκινήσει επίσημα από τη Δευτέρα τις υποχρεώσεις της (ανεπίσημα εδώ και δύο εβδομάδες), με τους αθλητές να διανύουν τη δυσκολότερη περίοδο προετοιμασίας, καθώς προέρχονται από πολυήμερη διακοπή των δραστηριοτήτων τους.

Διαβάστε περισσότερα: Από την πισίνα… στις ¨πισίνες¨.