Μπάμπης, ο ''Master Chef''!!!

                                              Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ η απονομή μιας ετήσιας υποτροφίας προς τον κολυμβητή μας,Χαράλαμπο Γεωργίου.Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στα πλαίσια της συνεργασίας του με τον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ παρέχει καποιες υποτροφίες κάθε χρόνο στον σύλλογο μας,όπως και διάφορες εκπτώσεις για όλους τους αθλητές του ΗΡΑΚΛΗ.

Διαβάστε περισσότερα: Μπάμπης, ο ''Master Chef''!!!

Η 1η συνάντηση γονέων-προπονητών

Η καθιερωμένη συγκέντρωση γονέων-προπονητών της αγωνιστικής κατηγορίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, με την παρουσία του εφόρου κ. Γιώργου Κοσμίδη και των μελών του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων.

Διαβάστε περισσότερα: Η 1η συνάντηση γονέων-προπονητών

Προετοιμασία στην Waterland για τους μικρούς.

                                                                                                    Η προετοιμασία της προαγωνιστικής του Ηρακλή για τη νέα χρονιά έφτασε στο τέλος της,με μια εξόρμηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ‘’WATERLAND’’.Ενα εξάωρο τεστ...στα νεύρα της Νατάσας και του Παναγιώτη...(πλάκα κάνω φυσικά, ήταν όλα υπέροχα).Για έξι ώρες τα παιδιά δεν είχαν σταματημό από πισίνα σε πισίνα και από νεροτσουλήθρα σε νεροτσουλήθρα, ξεσήκωσαν ολόκληρη τη WATERLAND με τα γέλια και τις φωνές τους.

Διαβάστε περισσότερα: Προετοιμασία στην Waterland για τους μικρούς.

Η εκδρομή στα Λουτρά Λαγκαδά

Το κολυμβητικό τμήμα της ομάδας μας, τηρώντας την παράδοση να διοργανώνει εκδηλώσεις για τους αθλητές του, πραγματοποίησε ακόμα μία εκδρομή. Αυτή τη φορά η επίσκεψη έγινε στα ¨Λουτρά Λαγκαδά¨ με τη συμμετοχή των αθλητών της αγωνιστικής και της προαγωνιστικής κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα: Η εκδρομή στα Λουτρά Λαγκαδά

Οι φωτογραφίες από τη Waterland

Σε προηγούμενο άρθρο "Waterland ήταν και...πάει" αναφέρθηκε οτι σύντομα θα ανέβουν και οι φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Μπορεί να πέρασαν σχεδόν δύο εβδομάδες, αλλά μετά από προσεκτική επεξεργασία οι φωτογραφίες είναι έτοιμες και μπορείτε να τις δείτε εδώ.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ...