Ξεμούδιασμα στο 1st October Trophy!!!

                                          Μια πρώτη γεύση πήραν οι κολυμβητές μας που θέλησαν να συμμετάσχουν στο 1st October Trophy που έγινε την Κυριακή 14/10 στην 25άρα πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου.Οι συγκεκριμένοι αγώνες διοργανώθηκαν για πρώτη φορά και είχαν έναν πρωτότυπο χαρακτήρα ενώ για τους τρεις πρώτους νικητές κάθε αγωνίσματος οι διοργανωτές είχαν φροντίσει για ένα μικρό δωράκι.

Διαβάστε περισσότερα: Ξεμούδιασμα στο 1st October Trophy!!!

Αργυρός ο Σαχπαζίδης!!!

                                                Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τάσος Σαχπαζίδης στο 8th CYPRUS INTERNATIONAL OPEN WATER MEETING που έλαβε χώρα στην Λεμεσό.Ο  αγώνας διεξήχθει κάτω από καλοκαιρινή θερμοκρασία(31 βαθμούς).Ο αθλητής μας κατέλαβε την 2η θέση με χρόνο 59.39 ανάμεσα σε 31 αθλητές που συμμετείχαν στην διοργάνωση.Ο Τάσος έκανε έναν πολύ καλό αγώνα καθώς διεκδίκησε μέχρι το τέλος το χρυσό μετάλλιο και πρόσθεσε καινούρια στοιχεία στην τακτική του που θα τον βοηθήσουν στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα: Αργυρός ο Σαχπαζίδης!!!

Η αγωνιστική κατηγορία στο 1st October Trophy

Η αγωνιστική κατηγορία του Ηρακλή θα συμμετέχει στην πρωτότυπη ημερίδα κολύμβησης 1st October Trophy την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα: Η αγωνιστική κατηγορία στο 1st October Trophy

Στη μεγαλόνησο ο Σαχπαζίδης!!!

   Στο νησί της Αφροδίτης βρίσκεται από την Παρασκευή 12/10 ο Τάσος Σαχπαζίδης με τον προπονητή της ομάδας Μίλτο Χαλκιά.Ο Τάσος θα συμμετέχει στο 8th CYPRUS INTERNATIONAL MEETING OPEN WATER.Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην παραλία της Λεμεσού υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας και ο Τάσος θα αγωνιστεί στα 5 km.

Αθλητής και προπονητής θα φιλοξενηθούν στο σπίτι του μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας ,κ. Γιώργο Χουζούρη  που με κάθε τρόπο δείχνει την αγάπη του και την συμπαράσταση του στο κολυμβητικό τμήμα.

Καλή επτυχία Τάσο....

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

                                                                                       

Με μια ανακοίνωση σεβασμού ο Γ.Σ. ''Ο ΗΡΑΚΛΗΣ'' ευχαρίστησε τον Γιώργο Χουζούρη για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο επαγγελματικό του ξεκίνημα στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ.

Παρακάτω αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γ.Σ.''Ο ΗΡΑΚΛΗΣ'':

Διαβάστε περισσότερα: Ένα μεγάλο ευχαριστώ!