Με 40 παιδιά στα "Οικονόμεια"

Στις Σέρρες θα βρεθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου το Προαγωνιστικό Τμήμα της Κολύμβησης του Γ.Σ. Ηρακλής, προκειμένου να συμμετάσχει στα 36α «Οικονόμεια», που είναι αφιερωμένα στη μνήμη του αείμνηστου προέδρου του Πανσερραϊκού, Γιώργου Οικονόμου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό κολυμβητήριο 25μ. των Σερρών (ώρες έναρξης 09.30 και 17.30), με ηλεκτρονική χρονομέτρηση και σύμφωνα με τους κανονισμός της F.I.N.A, με τον Ηρακλή να εκπροσωπείται από 40 παιδιά. 

Η κυανόλευκη αποστολή θα αναχωρήσει από το Κατσάνειο στις 07.15 το πρωί και αποτελείται από τους εξής: Καϊμασίδου Δήμητρα, Κυριακίδου Ελένη, Χρήστου Μάρα, Καλλιοντζή Μάρθα, Καστανίδου Μαρία, Κολωνια Ιωάννα, Δημογιάννη Δέσποινα, Βασιλοπούλου Νικολέτα, Ανδρεάδη Ευγενία, Ζάρρα Κωνσταντίνα, Σεντσικη Ελένη, Λιάμου Μαρία, Σπυροπούλου Ζωή, Τρυφωνίδου Δέσποινα, Σαπάνη Όλγα, Τσελεπη Καλλιόπη, Ιωαννίδου Δάφνη, Λαφαζάνη Βασιλική, Μπαϊρακταρίδου, Χαβιαροπούλου, Ταλιχμανίδου Μελίνα, Μοσχούδη Κατερίνα, Σωτηρούλη Ελισάβετ, Καρκαλιάνη Χριστίνα, Σπανδωνίδη Φωτεινή, Ανδρεάδης Κωνσταντίνος, Ρούσσας Λεωνίδας, Μαργιώλης Μάριος, Κατσαρός Παναγιώτης, Μοσχούδης Δημήτριος, Σπανδωνίδης Νικόλαος, Κωνσταντινίδης Γιάννης, Κόκκινος Ευάγγελος, Μαλλίνης Απόστολος, Ταλιχμανίδης Πλάτων, Σπυρόπουλος Αθανάσιος, Καϊμασίδης Βασίλειος,, MinolliKrenar, Γιαννάκαρος Απόστολος, Δημητριάδης Αριστείδης. 

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Ηρακλής προέρχεται από 3 συνεχόμενες κατακτήσεις του συγκεκριμένου Τουρνουά. Η φωτογραφία είναι από τον περσινό τίτλο.

Χριστουγεννιάτικες επιτυχίες.

                                                                                                                                 Με τον καλύτερο τρόπο τελειώνει το 2017 για το Αγωνιστικό τμήμα του Ηρακλή.Ένα ακόμα Πανελλήνιο ρεκόρ για την ομάδα μας για 3ο συνεχές Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε στο Grand Prix Χριστουγέννων στην 25άρα πισίνα του Βόλου στις 9,10 Δεκεμβρίοιυ.

Διαβάστε περισσότερα: Χριστουγεννιάτικες επιτυχίες.

Μετάλλιο,ρεκόρ και τελικοί!

                                                                                                                          Με ένα χάλκινο μετάλλιο,αρκετούς τελικούς και 2 ρεκόρ Ηρακλή επέστρεψαν οι κολυμβητές που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωάθλημα Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθει 10-12 Ιουνίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Αλίμου.

Οι φετινοί αγώνες είχαν ιδιαίτερη σημασία καθώς δύο ''σημαίες'' τις Ελλήνικής κολύμβησης ο Σπύρος Γιαννιώτης και η Μαριάννα Λυμπερτά αγωνίστηκαν για τελευταία φορά στην καριέρα τους καθώς ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από την ενεργό δράση (Ο Γιαννιώτης έχει και τους Ολυμπιακούς στο Open Water τον Άυγουστο).

Διαβάστε περισσότερα: Μετάλλιο,ρεκόρ και τελικοί!

Το φλουρί στους....!

                                                                                                                             Την βασιλόπιτα για το 2017 έκοψε το κολυμβητικό τμήμα της ομάδας για τα τμήματα της Αγωνιστικής και Προαγωνιστικής.

Οι κολυμβητές μας αντάλλαξαν ευχές για τον καινούριο χρόνο ευχόμενοι υγεία και πολλές επιτυχίες.

Οι τυχεροί για το Αγωνιστικό τμήμα ήταν ο Χρήστος Χαρατάσος και η Μελίνα Λιακοπούλου.

και το Προαγωνιστικό τμήμα ο Δημήτρης Τούλας και η Ελένη Τρυφωνίδου.

Οι τέσσερις τυχεροί εκτός από το φλουρί κέρδισαν και μία δωροεπιταγή από κατάστημα κολυμβητικών ειδών.

 

Στην Ρουμανία η Ραυτοπούλου!

Στους Βαλκανικούς αγώνες Νέων-Νεανίδων θα συμμετέχει το Σαββατοκύριακο η Φιλιώ Ραυτοπούλου με το σκουφάκι της Εθνικής Ελλάδος,εκπροσωπόντας για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα την χώρα μας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην πόλη της Οραντέα που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Ρουμανίας και πολύ κοντά στα σύνορα με την Ουγγαρία.

Η Φιλιώ θα αγωνιστεί συνολικά σε 6 αγωνίσματα μέσα σε δύο μέρες (800 ελεύθερο Σάββατο πρωί,  100 ελεύθερο και 4χ200 ελεύθερο Σάββατο απόγευμα,  200 ελεύθερο Κυριακή πρωί,  400 ελεύθερο και 4χ100 ελεύθερο Κυριακή απόγευμα).