«Έλαμψαν» τα προαγωνιστικά στο Ποσειδώνιο

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ηρακλή για την παρουσία του προαγωνιστικού τμήματος στους αγώνες της ΚΟΕ που διεξήχθησαν στο Ποσειδώνιο, το τριήμερο 17-19 Ιανουαρίου.
Η εμφάνιση των νεαρών κολυμβητών και κολυμβητριών ήταν πάρα πολύ καλή, καθώς σημείωσαν πολλά ατομικά ρεκόρ και έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση ενόψει των Χειμερινών αγώνων (21-23 Φεβρουαρίου).
Νωρίτερα, θα προηγηθούν τα «ΑΡΗΣΤΕΙΑ 2020», τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο Ποσειδώνιο 1-2 Φεβρουαρίου. 

Ρεκόρ και διακρίσεις στην Καβάλα

Στους διεθνείς αγώνες «Απόστολος Παύλος 2020» που διεξήχθησαν στην Καβάλα, συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες του Ηρακλή, σημειώνοντας ατομικά ρεκόρ πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.
Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Καλαϊτζής έλαβε μέρος σε δύο τελικούς, τερματίζοντας τέταρτος στα 50μ. πεταλούδα και πέμπτος στα 50μ ελεύθερο, πιάνοντας παράλληλα το επιθυμητό όριο.
Κάτι που συνέβη και με τον Στάθη Μπινουμάκη στα 100μ ελεύθερο, ενώ στους αγώνες συμμετείχαν επίσης οι Ζωή Σαπάνη, Δήμος Χαραβιτσίδης, Ελεάνα Λεμονίδου, Δέσποινα Ευαγγελοπούλου, Νικόλας Κατσαρός και Αλέξανδρος Παπαχρήστου. Όσον αφορά την Χριστίνα Κοσμίδου, αγωνίστηκε στον μικρό τελικό στα 200μ ύπτιο. 

Τρία μετάλλια στα "Αλεξάνδρεια"

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά "Αλεξάνδρεια" στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, με την Φιλιώ Ραυτοπούλου να κατακτά χρυσό μετάλλιο στα 200μ ελεύθερο και ασημένιο στα 200μ ύπτιο. Ο Γιώργος Ασπουγαλης πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ πρόσθιο.
Συμμετοχή σε τελικό είχε ο Λημνιος Πλούταρχος, ενώ σε μικρό τελικό οι Μασουτη Μαριάννα, Ρίσκος Βασίλης, Κυπριανιδης Θοδωρής και Σαββαπετρακης Ανδρέας.

Πετυχημένη η Χειμερινή Ημερίδα Ορίων

Με ικανοποίηση συνοδεύτηκε η Χειμερινή Ημερίδα Ορίων που πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνιο, καθώς αρκετοί αθλητές και αθλήτριες του Ηρακλή εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στους Χειμερινούς Αγώνες και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με σπουδαίες επιδόσεις που τους κατατάσσουν ψηλά στη σχετική λίστα της χώρας.
Οι Μάνος Χαλκιάς (100 και 200μ. ύπτιο, 800 ελεύθερο), Αντρέι Κρίστενσεν (50μ ελεύθερο) και Στάθης Μπινουμάκης (50μ ελεύθερο) τα κατάφεραν για πρώτη φορά, ενώ όρια έπιασαν και οι Δέσποινα Ευαγγελοπούλου (200μ πρόσθιο Κορασίδων) και Βασίλης Κυριακίδης (50, 100μ πεταλούδα Παίδων).

Χριστουγεννιάτικα μετάλλια, χαμόγελα και υποσχέσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κολυμβητήριο η "Χριστουγεννιάτικη Φιλική Ημερίδα", όπου συμμετείχαν 45 παιδιά-αθλητές του Ηρακλή των ακαδημιών.
Οι κυανόλευκες φατσούλες απόλαυσαν τους αγώνες, κατέκτησαν μετάλλια, έπαιξαν, διασκέδασαν, χαμογέλασαν στον φωτογραφικό φακό και σκόρπισαν υποσχέσεις για το μέλλον. Στην ημερίδα πήραν μέρος και οι Άρης, Νεάπολη και Αξών, ενώ τον Ηρακλή εκπροσώπησαν οι προπονητές Κατερίνα Ζάντου, Γιώργος Μανιόπουλος και Πλούταρχος Λημνιός αλλά και οι προπονητές της μικρής πισίνας.