Κολυμβητικοί αγώνες ''Απόστολος Παύλος''

                                                                                                                           Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (27-28 Ιανουαρίου) δύο αθλητές της ομάδος μας ''έκλεψαν'' την παράσταση στους 1ους Διεθνείς κολυμβητικούς αγώνες Απόστολος Πάυλος στην Καβάλα καθώς ήταν καλεσμένοι απο τους διοργανωτές, ο λόγος γίνεται για την Ραυτοπούλου Φιλιώ και τον Ασπουγαλή Γιώργο.

Οι δύο αυτοί αθλητές μας πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση για την εποχή και κατάφεραν να πάρουν στο σύνολο 2 χρυσά και 4 ασήμενια μετάλλια.

Η Φιλιώ κέρδισε το έπαθλο της 3ης καλύτερης κολυμβήτριας των αγώνων ενώ ο Γιώργος επιβεβαίωσε με τις επιδόσεις του τα όρια για τους Πανευρωπαϊκούς Νέων στα 50 και 100 πρόσθιο (αν και δεν μετράνε οι συγκεκριμένοι αγώνες).

Στους αγώνες πέρα από τους δύο προαναφερθέντες αθλητές πήραν μέρος και 5 ακόμη νεαροί κολυμβητές μας για να διεκδικήσουν ένα ακόμη όριο,αυτοί είναι: Παπαχρήστου Αλέξανδρος ,Καπαντζάκης Γιάννης, Κολώνιας Χρήστος , Κυριακίδης Βασίλης, Κική Καμπούρη, με την τελευταία να κολυμπάει και στον τελικό των 200μ πεταλούδα και να παίρνει πολίτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Επόμενος στόχος οι Χειμερινοί αγώνες..