Οι νέοι είναι ωραίοι!

                                                                                                      Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι ''μικροί'' (2003-2004 γεννηθείς) της Αγωνιστικής κατηγορίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων που έλαβε χώρα από 6 έως 9 Ιουλίου στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Βόλου.

Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα με εξαιρετικές επιδόσεις οι 20 κολυμβητές μας έδειξαν σπουδαία αγωνιστικότητα κατάφεραν να κατακτήσουν 2 μετάλλια και να συμμετέχουν σε ακόμα 8 τελικούς.

Η Γεωργία Δερμεντζόγλου επανέλαβε και με το παραπάνω τις περσινές της επιτυχίες στα αγωνίσματα της πεταλούδας και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100μ ,το χάλκινο στα 50μ και την 5η θέση στα 200μ στην κατηγορία των Παγκορασίδων Α' πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ.

Στην πρώτη του εμφάνιση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο Γιώργος Κωνσταντίνου κατέκτησε την 4η και 5η θέση στα 50 και 100 ελεύθερο στους Παμπαίδες Β' με την παρουσία του να αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Σε δύο τελικούς των Παμπαίδων Α' βρέθηκε ο Σπύρος Συμεντεριάδης όπου κατετάγη 5ος και 6ος στα 100 και 200 πεταλούδα αντίστοιχα δείχνοντας πως αποτελεί μια σταθερή αξία στις πεταλούδες στην ηλικία του.

Με ένα πολύ γρήγορο 50άρι ελεύθερο η Αλεξάνδρα Γκραγκοπούλου κέρδισε την 5η θέση στις Παγκορασίδες Β' και έδειξε πως έχει το ταλέντο να πρωταγωνιστήσει.

Με το σύνθημα ''ο Επιμένων νικά'' οι σκυταλοδρομίες των Παγκορασίδων Α' πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις όπου κατέκτησαν 2 φορές την 6η θέση, αρχικά στα 4χ100 ελεύθερο με τις Παπλωματά Έλενα, Δερμεντζόγλου Γεωργία, Μανώλη Άντα και Μαριόγλου Μυρτώ και στα 4χ100 μικτή με τις Πάτσιου Μαρία, Μαριόγλου Μυρτώ, Δερμεντζόγλου Γεωργία και Παπλωματά Έλενα.

Στους αγώνες είχαμε συμμετοχή και από τους : Σιώμου Μάγια, Ναβροζίδης Ταξιάρχης, Μασούτη Μαριάνα, Ασλανίδου Γιάννα,  Κούρτη Φωτεινή, Ζωγραφάκη Αλεξάνδρα, Σαπάνη Ζωή, Κουρατζίνου Σοφία,  Σαβαπετράκης Ανδρέας, Καπαντζάκης Γιάννης, Μαργιώλης Αντώνης, Ναζίρης Λάζαρος όπου όλοι τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Το μεγαλύτερο κέρδος των αγώνων ήταν το άριστο κλίμα και τα πολλά χαμόγελα των παιδιών με πολλά από αυτά να φαίνονται στις φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε εδώ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους κολυμβητές και κολυμβήτριες μας.

Προπονητές ,φυσιοθεραπευτής ,διοίκηση και γονείς είναι πολύ περήφανοι για εσάς...Συνεχίστε έτσι...

Σειρά παίρνουν οι ''μεγάλοι'' σε μερικές μέρες για το κλείσιμο της φετινής σεζόν σε ομαδικό επίπεδο.

Τα λέμε σύντομα...