Στον Βόλο οι μικροί!

                                                                                                    Ξεκίνημα για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των κατηγοριών έχουμε σήμερα καθώς από το απόγευμα αρχίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α' και Β' στην πόλη του Βόλου.

Οι μικροί κολυμβητές μας βρίσκονται από το πρωί στην πόλη του Βόλου και είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% των δυνάμεων τους και να κυνηγήσουν τα όνειρα τους.

Στους αγώνες συμμετέχουν 950 αθλητές από 139 διαφορετικά σωματεία της Ελλάδος και όπως αναμένεται ο συναγωνισμός θα είναι μεγάλος.

Η ομάδα μας θα λάβει μέρος με 20 κολυμβητές και κολυμβήτριες σε 50 ατομικά αγωνίσματα και 9 σκυταλοδρομίες.

Τα παιδιά που θα μας εκπροσωπήσουν είναι οι : Δερμεντζόγλου Γεωργία, Μανώλη Άντα, Παπλωματά Έλενα, Μαριόγλου Μυρτώ, Πάτσιου Μαρία, Σιώμου Μάγια, Συμεντεριάδης Σπύρος, Ναβροζίδης Ταξιάρχης, Μασούτη Μαριάνα, Ασλανίδου Γιάννα, Γκραγκοπούλου Αλεξάνδρα, Κούρτη Φωτεινή, Ζωγραφάκη Αλεξάνδρα, Σαπάνη Ζωή, Κουρατζίνου Σοφία, Κωνσταντίνου Γιώργος, Σαβαπετράκης Ανδρέας, Καπαντζάκης Γιάννης, Μαργιώλης Αντώνης και Ναζίρης Λάζαρος.

Καλή επιτυχία σε όλα τα μικρά μας Ηρακλάκια...Σας ευχόμαστε να πετύχεται τους στόχους σας και πάνω απ'όλα να το ευχαριστηθείτε.