Επιτυχίες στο Open Water.

                                                                                                                  Με την 2η θέση στην Γενική βαθμολογία, τρία μετάλλια και πολύ καλές εμφανίσεις από τους κολυμβητές -τριες της ομάδας μας έκλεισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Water που πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά στην λίμνη της Βεγορίτιδας και αποτελεί κριτήριο για την πρόκριση των συμμετεχόντων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων.

Η χαμηλή θερμοκρασία του νερού της λίμνης δεν στάθηκε εμπόδιο στους αθλητές μας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να φέρουν τον Ηρακλή στην 2η θέση στην κατηγορία Γυναικών αλλά και στην Γενική βαθμολογία.

Στο αγώνισμα των 10χμ και κατηγορία των Νέων-Γυναικών ο σύλλογος μας έκανε το 1-2 με την Φιλιώ Ραυτοπούλου και την Βιβή Κρητικού να κατακτούν το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα μετά από μια συναρπαστική κούρσα και έχοντας πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και η σκυταλοδρομία 4χ1250 των 19 ετών και κάτω με τους Φιλιώ Ραυτοπούλου,Σπύρο Ρίγγα,Νίκο Λιμαράκη και Βιβή Κρητικού.2

Την 5η θέση στα 10000μ Ανδρών κατέκτησε ο Χρήστος Χαρατάσος σε ένα ''ζέσταμα'' για τα 25χμ που θα ακολουθήσουν στα μέσα Ιουλίου αφού επιλέχθηκε να κολυμπήσει τον διάπλου του Τορωναίου.

Πόλυ καλή εμφάνιση και από τον Σπύρο Ρίγγα όπου με την μεγάλη αγωνιστικότητα που έδειξε κατετάγη 6ος στα 7,5χμ Εφήβων.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά...