Σαββατοκύριακο χαράς!

                                                                                                          Πολύ ιδιάτερο και πολύ γεμάτο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με την διεξαγωγή των ''Μακεδονικών'' αγώνων, την ολοκλήρωση της Ημερίδας ορίων από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και με ένα ευχάριστο γεγονός, τον γάμο του προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Κοσμίδη.

Σε ένα κρύο και βροχερό Εθνικό κολυμβητήριο λόγω του άστατου καιρού η εμφάνιση της ομάδας ήταν αρκετά καλή και περιείχε κατακτήσεις αρκετών μεταλλίων, δύο νέα ρεκόρ συλλόγου αλλά και προσθήκες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα με επίτευξη ορίων.

Στην 1η της συμμετοχή με τα χρώματα του Ηρακλή και με μόλις ελάχιστες μέρες στη Ελλάδα η Ηλιάνα Οικονόμου πέτυχε νέο ρεκόρ Ηρακλή στα 50μ ελεύθερο με 27.38 καταρρίπτωντας το 27.45 της Φιλιώ Ραυτοπούλου από το 2015 η οποία βελτίωσε με την σειρά της ένα δικό της ρεκόρ συλλόγου στα 200 μικτή με 2.24.86 (προηγούμενο 2.26.21).

Αρκετός ηταν και ο απολογισμός σε μετάλλια αλλά και συμμετοχές σε μεγάλους και μικρούς τελικούς.

Μετάλλια κατέκτησαν οι : Ραυτοπούλου Φιλιώ (2 χρυσά,1 ασημένιο), Χαρατάσος Χρήστος (2 χρυσά), Κρητικού Βιβή (1 χρυσό), Οικονόμου Ηλιάνα (1 ασημένιο,2 χάλκινα), Λαμπρου Κέλη (1 ασημένιο), Ρίγγας Σπύρος (1 ασημένιο), Στεφόπουλος Θανάσης (1 ασημένιο), Λιακοπούλου Μελίνα (1 χάλκινο).

Αρκετές ήταν οι παρουσίες της ομάδας μας στους μεγάλους τελικούς. Σε αυτούς συμμετείχαν οι :Τσέτουρα Κωνσταντίνα, Αϊβαλιώτου Νικολέτα, Ιωαννίδου Χρυσούλα, Αποστόλου Γεωργία, Ραυτοπούλου Σοφία, Δερμεντζόγλου Γεωργία, Κούτρης Δημήτρης, Λημνιός Πλούταρχος.

Μεγάλη συμμετοχή και στους μικρούς τελικούς με κολυμβητές νεαρής ηλικίας να παίρνουν χρήσιμες εμπειρίες.Στους μικρούς τελικούς συμμετείχαν οι: Γκραγκοπούλου Πωλίνα, Βλάχου Σοφία, Μαριόγλου Μυρτώ, Πάτσιου Μαρία, Μασούτη Μαριάνα, Ασλανίδου Γιάννα, Αυξεντιάδης Αντώνης, Ζήκος Δημήτρης, Συμεντεριάδης Σπύρος.

Με την ολοκλήρωση της ημερίδας ορίων δύο ακόμα μέλη προστέθηκαν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων του Βόλου καθώς η Ζωγραφάκη Αλεξάνδρα πέτυχε τα όρια στα 50 πεταλούδα και 200 ελεύθερο Παγκορασίδων Β' και ο Καπαντζάκης Γιάννης στα 100 πρόσθιο Παμπαίδων Β'.

Τέλος με έναν πολύ όμορφο τρόπο έκλεισε το διήμερο καθώς ο Παναγιώτης Κοσμίδης αποφάσισε να βγάλει την αθλητική περιβολή, να ντυθεί γαμπρός και να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιά του Χρύσα Νίκλη σε ένα πολύ όμορφο μυστήριο στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Καλαμαριά.

                                                                                                     Μεγάλη ήταν η προσέλευση από την ομάδα μας και τον κολυμβητικό χώρο που έσπευσαν να του ευχηθούν και να τον τιμήσουν με την παρουσία τους, πολλοί εξ αυτών κατευθείαν από τους αγώνες.

Παναγιώτη και Χρύσα σας ευχόμαστε να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι...