Χριστουγεννιάτικος Βόλος!

                                                                                                                                                                     Αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι τέσσερις κολυμβήτριες της ομάδας μας που συμμετείχαν στο Grand Prix Χριστουγέννων όπου διεξήχθη στην πόλη του Βόλου και σε 25άρα πισίνα.

Οι αγώνες είχαν αρκετό συναγωνισμό και το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό πράγμα που το αποδεικνύουν τα πολλά Πανελλήνια ρεκόρ που σημειώθηκαν.

Οι αθλήτριες μας αγωνίστηκαν σε αρκετά αγωνίσματα και κατέκτησαν συνολικά 5 μετάλλια (2 ασημένια,3 χάλκινα) ενώ συμμετείχαν και σε 7 τελικούς ακόμα.

Η Φιλιώ Ραυτοπούλου κατέκτησε 4 μετάλλια (2 ασημένια,2 χάλκινα) και είχε και μια 4η θέση αγωνιζόμενη σε πολλά αγωνίσματα στα στυλ του ελευθέρου και του υπτίου με ελάχιστη ξεκούραση ανάμεσα σε αυτά.

Η Βιβή Κρητικού κατέκτησε ένα χάλκινο στα 200μ ελεύθερο και συμμετείχε σε ακόμα τρεις τελικούς κολυμπώντας και αυτή σε πολλά αγωνίσματα αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Η μικρή της παρέας, Δερμεντζόγλου Γεωργία κολύμπησε σε 3 τελικούς στα αγωνίσματα της πεταλούδας κάνοντας αρκετά καλούς χρόνους συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες για την συνέχεια.

Στα αγωνίσματα των 50 πεταλούδα και 100 μικτή συμμετείχε και η Σοφία Ραυτοπούλου κολυμπώντας για 1η φορά σε αυτούς τους αγώνες.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια...