''24α Αλεξάνδρεια''

                                                                                                                          Με απολογισμό 10 μετάλλια και αρκετούς τελικούς επέστρεψαν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του Αγωνιστικού τμήματος όπου συμμετείχαν στα στα 24α ''Αλεξάνδρεια'' που έλαβαν χώρα για πρώτη φορά εκτός Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην πόλη της Καβάλας.

Σε μια περίοδο με αρκετά προβλήματα στις πισίνες της πόλης μας και με το βάρος το τελευταίο διάστημα να πέφτει στο γυμναστήριο οι κολυμβητές μας παρά την κούραση τους αγωνίστηκαν για 1η φορά φέτος σε 50άρα πισίνα και είχαν την ευκαιρία να κολυμπήσουν σε αρκετά αγωνίσματα.

Στους αγώνες συμμετείχαν 640 αθλητές από διάφορα σωματεία της Ελλάδος αλλά και αθλητές από το εξωτερικό και παρά το επίπονο πρόγραμμα και την μεγάλη διάρκεια των αγώνων οι κολυμβητές μας κατάκτησαν 2 χρυσά, 3 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια.

Πέντε μετάλλια (όσα και τα αγωνίσματα που αγωνίστηκε) κατέκτησε η Βιβή Κρητικου (2 χρυσά,1 ασημένιο,2 χάλκινα)

Δύο ασημένια είχαμε από την Φιλιώ Ραυτοπούλου, δύο χάλκινα από τον Χρήστο Χαρατάσο και 1 χάλκινο από την μόλις 13χρονη Γεωργία Δερμεντζόγλου.

Σε μεγάλους τελικούς συμμετείχαν οι : Κέλη Λάμπρου, Κωνσταντίνα Τσέτουρα, Λιακοπούλου Μελίνα, Γκραγκοπούλου Πωλίνα,Ιωαννίδου Χρυσούλα, Λιμαράκης Νίκος, Στεφόπουλος Θανάσης, Κούτρης Δημήτρης, Ρίγγας Σπύρος, Λημνιός Πλούταρχος.

Σε μικρούς τελικούς συμμετείχαν οι : Βλάχου Σοφία, Ραυτοπούλου Σοφία, Μαριόγλου Μυρτώ.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά...